Oheislaitteet

Polttoaineen jakeluun kuuluu paljon muitakin kuin mittarit ja maksupäätteet. Kentältä löytyy monenlaisia hälytintä ja laitetta helpottamaan polttoaineen myyntien ja polttoneste litrojen seurantaan. Mikäli jokin laite puuttuu tai ei toimi ota yhteyttä niin meiltä saat asiantuntevaa opastusta.

Ylitäytönestimet

Polttonestesäiliössä on oltava säiliön täytön elektronisesti katkaiseva ylitäytönestin, niin omakotitalojen öljysäiliöissä kuin jakeluasemienkin säiliöissä. Rikkinäinen ylitäytönestin voi olla este säiliön täytölle.

Hälytin laitteet

Jo lakisääteisesti pitää olla hälytyslaitteita säiliönvälitilan valvontaan ja öljynerottimen öljytilan valvontaan. Lisäksi hälyttimiä voidaan laittaa kaivojen padotukseen taikka esimerkiksi kaksivaippaisia polttonesteputkia voidaan valvoa välitilan valvonta laitteella.

Pinnanmittaus laitteet

Meiltä saat apua pinnanmittauslaitteiden valintaan tai laitteiden korjaukseen taikka kalibrointiin. Laitteita on monen merkkisiä, joissain on enemmän ominaisuuksia kuin toisissa. Toiset näyttävät vain litratietoa kun toisissa löytyy ominaisuuksia vesipinnan näyttöön ja hälytyslaitteiden liittämiseen ja hälytysten jatkamiseen eteenpäin.