Huoltopalvelut

Wayne C33.

Mittalaitteen Tiivisteiden vaihtoa.

Huollamme ja korjaamme polttoainemittarit ja kaikki laitteet polttoaineen jakeluun liittyen. Mikäli mittari vuotaa tai ei vaan yksinkertaisesti toimi ota yhteyttä niin laitetaan mittari kuntoon. Soita 0400640599

Maadoitusmittaus

Meiltä saat koko aseman laitteiston maadoitusmittauksen. Tällä varmistetaan turvallisuus polttoainekentällä, ettei laitteisto pääsisi synnyttämään hankaussähköstä kipinöitä. Sekä mittarikentän elektroniikka laitteet ovat hyvin alttiita isoille sähkön muutoksille, joten jos maadoitukset ei ole kunnossa voi laitteisto temppuilla ja vian löytäminen voi olla todella hankalaa.

Järjestelmän koeponnistus

Imuputkien koeponnistusta.

Imuputkien koeponnistusta.

Pystymme koeponnistamaan polttonesteputket ja koko järjestelmän, jos on epäillystä että siellä olisi vuoto. Monesti vuotoa ei edes havaita vaan mittari alkaa temppuilemaan ja ei toimi normaalisti. Silloin on syytä tarkistaa putkiston tiiveys.

Ennakkohuolto

Huoltopöytäkirja

Huoltopöytäkirja

Tarjoamme myös ennakkohuolto palvelua, jossa mittarikentältä käydään läpi koko laitteisto. Testataan ja tarkastellaan hälyttimet, öljynerottimet ja muut laitteet. Aseman maadoitus käydään myös läpi. Tällä tavoin voidaan taata laitteiston toimivuus jatkossakin. Ota yhteyttä ja kysy tarjous ennakkohuollosta.